Ossential Stimulator Peel

Reprezinta cel mai putin agresiv program de peeling, existent in categria tratamentelor cu indicatie clinica, prin care practicianul poate sa realizeze 3 tratamente independente:

 

1)      Tratament Ultra-hidratant

 Acest tratament elegant începe cu o curăţare hidratantă și cu o micro-exfoliere care elimină detritusul de la nivelul suprafetei cutanate.

Utilizând extracte de mure, lemn dulce și strugurii ursului în combinaţie cu acid lactic și cojic, tegumentul devine pregătit pentru unpeeling care printr-un proces cu acţiune triplă de refacere a suprafeţei va îmbunătăţi luminozitatea, puritatea și textura, și va corecta liniile fine și ridurile.

Ossential® Aloe Hydra Masque (Ossential Masca hidratantă cu aloe) cu centriol și mușeţel este aplicată pentru a reîmprospăta și calma tegumentul înainte de efectuarea unui masaj digital pentru minimalizarea stresului și maximizarea efectului relaxant.

Tratamentul se încheie cu enzime hidratante și reparatoare de ADN și cu o protecţie solară îmbunătăţită datorită folosirii melaninei naturale. Tegumentul va fi vizibil mai luminos, mai puternic și mai protejat.

2)      Tratament Iluminator

Restaurează luminozitatea pielii, reduce petele pigmentare și hipopigmentarea.

Acest tratament iluminator favorizează obţinerea unui tegument radiant, a unui colorit și a unei texturi uniforme datorită acizilor citric, salicilic și lactic care îmbunătăţesc luminozitatea pielii și micșorează dimensiunea porilor.

O curăţare eficace și hidratantă și o exfoliere usoară sunt urmate de un masaj calmant cu un adaos de vitamine. Pentru iluminarea pielii se aplică apoi masca iluminatoare Ossential® Brightening Masque cu arbutină și ceai verde pentru minimizarea producţiei în exces de pigment și hidratarea ţesutului cutanat.

Tratamentul se finalizează cu aplicarea unor antioxidanţi puternici, coenzime și protecţie solară ZO® pentru a inhiba producţia de melanină și a stimula producţia de celule sănătoase.

 

3)      Tratament pentru ten acneic și seboreic

 

Minimalizează producţia de sebum, dimensiunea porilor și inflamaţia, curăţarea elimină în mod delicat impurităţile, iar microexfolierea pregătește pielea pentru un proces mai facil de extragere a reziduurilor

superficiale. Peeling-ul combinat pe bază de AHA și acid salicilic este folosit pentru a minimaliza producţia excesivă de sebum și pentru a reduce dimensiunea porilor. Ulterior se folosește un masaj calmant folosind un gel fără-ulei, care conţine un amestec special de factori hidratanţi, acizi grași și aminoacizi.

Aplicarea măștii Ossential® Bio-Sulfur Masque (masca cu bio-sulf) promovează procesul de restaurare

și reduce inflamaţia; această mască conţine eucalipt și caolină cu proprietăţi antiseptice și detoxifiante. Tegumentul va fi mai curat,mai sănătos și fără exces de sebum.

Tratamentul se finalizează cu aplicarea unui primer care conferă pielii antioxidanţi, enzime reparatoare de ADN și o puternică protecţie solară cu ajutorul melaninei naturale, oxidului de zinc și dioxidului de titan pentru a reduce cicatricile post-acnee.

  

Recomandari:

Pentru rezultate remarcabile, se recomanda o serie de 3-4 tratamente la interval de doua saptamani

Nu prezinta niciun disconfort, atat in timpul procedurii, cat si dupa, si nu presupune timp de recuperare

 

Contraindicaţii:

  •          Sarcină și alăptare
  •          Utilizarea de Roaccutane cu 6 luni înainte de tratament
  •          Radioterapie în zona tratată
  •          Alergie la aspirină și salicilaţi

 

Click aici pentru descarcare protocoale utilizare